Våre ansatte

Trafikkskolen er en bedrift bestående av lærerne: Thomas Løberg, Cecilie Løberg, Bjørnar Vestby, Tore Ravn Iversen, Ole Langerud og Viljar Kristiansen. På kontoret jobber Ann Helen Trollsås Karlsen og Anne Cecilie Døvle. 

 

Ved vår trafikkskole kan du velge fritt mellom lærere. Vi tilbyr deg lærere som følger opp, veileder og hjelper deg gjennom hele opplæringen. Løbergs Trafikkskole gir elevene en effektiv opplæring der de får en positiv opplevelse av å ta førerkort.

Cecilie J. Løberg

Trafikklærer – Daglig leder – Eier

e: post@lobergstrafikkskole.no
t: 40 85 37 33

Cecilie er født og oppvokst i Oslo. Hun er utdannet ved trafikklærerhøyskolen i Nord-Trøndelag. Hun har også utdanning innen helsefag. Cecilie er ei faglig engasjert lærer som er pedagogisk og tilrettelegger opplæringen til deg. Hun har erfaring som trafikklærer i Oslo der hun har jobbet, og drevet egen trafikkskole. Hun underviser i trafikale grunnkurs, bil, bil med automat, handikap og tilhenger. Hun har relevant helseutdanning og kan tilrettelegge samt bistå i helserelaterte tema innen teoretisk og praktisk kjøring.

Cecilie er godkjent ECO – DRIVING instruktør.

Thomas Løberg

Trafikklærer – Faglig leder – Eier

e: post@lobergstrafikkskole.no
t: 91 70 74 96

Thomas er født og oppvokst i Kvelde utenfor Larvik, og er utdannet ved trafikklærerhøyskolen i Nord-Trøndelag. Han er en blid og rolig lærer som har praktisk erfaring med vogntog og utrykningkjøring. Thomas har erfaring som trafikklærer i Larvik, Tønsberg og Oslo. Motorsport har vært Thomas sin hobby og det har resultert i rallykjøring, kartleser i rally, og roadracing (mc på bane) med motorsykkel i inn og utland. Ved Løbergs trafikkskole underviser Thomas på bil, bil med automat, tilhenger, lett / mellom / tung motorsykkel, moped og samtlige kurser. Han har også ekstra utdanning for å undervise ved utvidelse av førerkortet fra A2 til A.

Thomas er godkjent ECO-DRIVING instruktør.

Bjørnar Vestby

Trafikklærer

e: post@lobergstrafikkskole.no
t: 47 81 66 77

Bjørnar er høyskoleutdannet trafikklærer fra Trafikklærerhøyskolen i Nord – Trøndelag. Han er Kvelde-gutt, og kjører endel motorsykkel på fritiden. Bjørnar er rolig, engasjert og hjelper deg med en god vei til førerkortet.

Bjørnar underviser på trafikalt grunnkurs, bil, bil med automat, tilhenger, moped og er godkjent ECO-DRIVING instruktør.

Viljar Kristiansen

Trafikklærer

e: post@lobergstrafikkskole.no
t: 90 85 31 58

Viljar er utdannet trafikklærer Klasse B fra Universitet i Nord. Viljar er en rolig trafikklærer med mye humor.
Han er en trivelig gutt fra Kvelde som kjører mc på fritiden.

Han underviser på trafikalt grunnkurs, på bil og bil med automat.

Ole Langerud

Trafikklærer

e: post@lobergstrafikkskole.no
t: 98 89 36 29

Ole er utdannet trafikklærer Klasse B fra Universitet i Nord. Han har tidligere jobbet som helikopterpilot. Han er aktiv med jakt og mc kjøring. Han er en trivelig gutt fra Svarstad.

Han underviser på trafikalt grunnkurs, Be og B96,  og på bil og bil med automat.

Tore Ravn Iversen

Trafikklærer

Tore er vår ekstrahjelp som stiller opp når vi har sykdom eller det er stor pågang. Tore er i dag en aktiv pensjonist, men har mange års erfaring som instruktør på kjøretøy i forsvaret, og som sivil trafikklærer. Han er en blid og hyggelig kar med solid erfaring.

Han underviser i bil og bil med automat.

Ann Helen Trollsås Karlsen

Kontorleder

e: post@lobergstrafikkskole.no
t: 33 13 10 80

Ann Helen er vår kontorleder som tar seg av fakturering, planlegging av kurs og andre administrative oppgaver. Ann Helen er utdannet innen regnskap og har jobbet med kontor siden år 2000.

Anne Cecilie Døvle

Kontormedarbeider

e: post@lobergstrafikkskole.no
t: 33 13 10 80

Cecca er vår ekstrahjelp på kontoret. Hun støtter Ann Helen, og er en gledesspreder når hun er innom. Hun har erfaring fra kontor og som sekretær.

Ledig stilling som trafikklærer

Hvis du ønsker en sosial, trivelig og givende jobb så er kanskje dette noe for deg? Trafikklærer er en nyttig samfunnsmessig jobb der hovedmål er å jobbe med trafikksikkerhet. Vi ved Løbergs Trafikkskolen følger arbeidsmiljøloven og de krav som er pålagt faglig leder. For å søke trenger du relevant utdanning fra trafikklærerhøyskolen i Nord-Trøndelag.

Har du kvalitetene som trengs og ønsker å bli en del av vårt team?